Michelin Pilot Sport EV ( 235/40 ZR20 (96Y) XL EV )

101 462 Ft

Cikkszám: 3528708634442 Kategóriák: ,

Leírás

Nyári gumi Michelin Pilot Sport EV ( 235/40 ZR20 (96Y) XL EV )

Felvillanyozó úttartás – hosszú távra tervezve Felvillanyozó úttartás – hosszú távra tervezve: elektromos sportautójával és a MICHELIN Pilot Sport EV abronccsal környezettudatos, halk és élvezetes vezetés vár Önre. MICHELIN nagyteljesítményű nyári közúti abroncs elektromos járművekre Magabiztos úttartás, nagy sebességgel is Kiváló nedves tapadás, biztonságos autózás új és kopott futóval egyaránt Óvja a környezetet, de ne mondjon le a sportos vezetési élményről sem! Megnövekedett hatótáv Alacsaonyabb zajszint – nyugodt, csendes autózás Autózzon magabiztosan, hozza ki a legtöbbet nagytelejesítményű elektromos autójából! A MICHELIN Formula-E bajnokságra kifejlesztett sportabroncsok örököseként a MICHELIN Pilot Sport EV abroncs megbízható úttartást biztosít, kanyarban 10%-kal stabilabb – akár nagy sebesség mellett is. Bízza magát az élethosszig tartó nedves tapadás teljesítményre, amelyet az ElectricGrip keverék technológia biztosít: a futó középső zónájában merevebb profilnak köszönhetően hatékonyabb az elektromos hajtású motor erőátvitele. Autózzon magabiztosan a nyári időszakban, hozza ki a legtöbbet nagyteljesítményű elektromos sportautójából úgy, hogy a biztonságról sem kell lemondania! Környezettudatos választás és sportos vezetési élmény. Óvja Ön is környezetünket, válassza hosszú élettartamú sportabroncsunkat, melynek tervezése és gyártása során maximálisan figyelembe vettük a környezetvédelmi szempontokat. A MICHELIN Pilot Sport EV abroncs MaxTouch Construction technológiával készült, amelynek köszönhetően a talpnyomat a lehető legnagyobb felületen biztosít kapcsolatot az útfelülettel, és a futófelületen egyenletesebben oszlanak el a gyorsulás, kanyarodás és fékezés közben fellépő erők, ezáltal kopásállóbb lesz a futó. A MICHELIN Pilot Sport EV abroncs karbonsemlegesen előállított és kiszállított termék, a Michelin által környezetkímélő (CO2-kibocsátást csökkentő) projektek elősegítésére alapított finanszírozási programnak köszönhetően. Nagyobb futásteljesítmény, környezetkímélő autózás. Hosszabb utakat is bevállalhat. A MICHELIN Pilot Sport EV abronccsal akár 60 km-rel is megnövekedhet nagyteljesítményű elektromos sportautójának hatótávja. A vállzónában található nagyteljesítményű GreenPower Compound keverék és a kevesebb alapanyag felhasználásával készült, vékonyabb övbetétek hatékonyan csökkentik a jármű energiafelhasználását. Élvezze tovább az autózást! Élvezze a zenét, csökkentse a zajt! 20%-kal alacsonyabb észlelt zajszint: ez is a MICHELIN Pilot Sport EV csendes abroncsnak köszönhető! Az abroncs a vibrációs zajt hatékonyan csillapító Acoustic Technologyval készült, így Ön vezetés közben nyugodtan élvezheti a zenét, az abroncs zaja úgysem hallatszik be!

235/40 ZR20

Gyakori kérdések

Ár a Michelin Pilot Sport EV ( 235/40 ZR20 (96Y) XL EV ) lhaj 101461.62 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nyári gumi 235/40 ZR20 - Hasonló termékek: Continental ContiSportContact 5P ( 235/40 ZR20 96Y XL MO ), Michelin Pilot Sport 4S ( 235/40 ZR20 (96Y) XL ), Nankang Cross Sport SP-9 ( 235/40 ZR20 96Y XL ), Yokohama Advan Sport (V105S) ( 235/40 ZR20 96Y XL RPB )

Nyári gumi Michelin 235/40 ZR20 - Hasonló termékek: Michelin Pilot Sport 4S ( 235/40 ZR20 (96Y) XL )